
Versões compatíveis
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken roulade
- 3 chicken breasts butterflied (see Tips)
- 90 - 130 g olive tapenade or pesto of choice
- 6 slices ham
- 6 slices Swiss cheese gouda or Emmental
- 1 - 2 tbsp sun-dried tomatoes roughly chopped
- 10 - 20 fresh baby spinach leaves
- 900 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 348 kcal / 1461.4 kJ
- Proteína
- 42.5 g
- Gordura
- 18.5 g
- Hidratos de carbono
- 1.8 g
- Fibra
- 1.5 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Sódio
- 842.7 mg
Receitas alternativas
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Family chicken galette
1h 55min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min