Dispositivos e acessórios
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
Preparação 15min
Total 1h 25min
6 portions
Ingredientes
Chicken roulade
-
chicken breasts butterflied (see Tips)3
-
olive tapenade or pesto of choice90 - 130 g
-
ham6 slices
-
Swiss cheese gouda or Emmental6 slices
-
sun-dried tomatoes roughly chopped1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves10 - 20
-
water900 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
842.7 mg
Proteína
42.5 g
Energia
1461.4 kJ /
348 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
1.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Lamb spezzatino
1h 45min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Nenhuma avaliação
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Lemon grass beef salad
30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Churros crumb (Skinnymixers)
30min
Spiced Corn Salad
25min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Easy lamb hotpot
2h