Versões compatíveis
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken roulade
- 3 chicken breasts, butterflied (see Tips)
- 90 - 130 g olive tapenade or pesto of choice
- 6 slices ham
- 6 slices Swiss cheese, gouda or Emmental
- 1 - 2 tbsp sun-dried tomatoes, roughly chopped
- 10 - 20 fresh baby spinach leaves
- 900 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1461.4 kJ / 348 kcal
- Proteína
- 42.5 g
- Hidratos de carbono
- 1.8 g
- Gordura
- 18.5 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sódio
- 842.7 mg
Receitas alternativas
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Family chicken galette
1h 55min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6h 20min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min