Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Peking-style duck
- 2 duck breasts, skin on, trimmed of excess fat and sinew
- 3 - 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 8 sprigs fresh coriander, stalks only
- ¼ tsp Chinese five spice
- ¼ tsp black peppercorns
- 1 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
Plum sauce
- 2 fresh plums, cut into quarters
- 60 g honey
- 2 star anise
- ¼ tsp Chinese five spice
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 tbsp soy sauce
- 50 g water
Pancakes
- 3 eggs
- 200 g warm water
- 90 g tapioca starch
- 1 tsp sesame oil
- 2 tbsp coconut flour
- coconut oil, for frying
- 6 - 8 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 1 - 2 Lebanese cucumber, cut into batons
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1995.5 kJ / 475 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Hidratos de carbono
- 28.9 g
- Gordura
- 34.1 g
- Gordura saturada
- 13.9 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 325.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Buffalo chicken wings
45 min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2hod.
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Teriyaki chicken thighs
2h 10 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min