Dispositivos e acessórios
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
Preparação 20min
Total 8h 50min
6 portions
Ingredientes
Peking-style duck
-
duck breasts, skin on trimmed of excess fat and sinew2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3 - 4
-
fresh coriander stalks only8 sprigs
-
Chinese five spice¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
star anise1
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Plum sauce
-
fresh plums cut into quarters2
-
honey60 g
-
star anise2
-
Chinese five spice¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
water50 g
Pancakes
-
eggs3
-
warm water200 g
-
tapioca starch90 g
-
sesame oil1 tsp
-
coconut flour2 tbsp
-
coconut oil for frying
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices6 - 8
-
Lebanese cucumber cut into batons1 - 2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
325.5 mg
Proteína
13.8 g
Energia
1995.5 kJ /
475 kcal
Gordura
34.1 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
13.9 g
Hidratos de carbono
28.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
MEATER+®
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Gingerbread ice cream
10h 20min
Pork and prawn dumplings
55min
Korean marinade
40min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min