Dispositivos e acessórios
Buttermilk and jalapeño marinade
Preparação 5min
Total 5min
640 g
Ingredientes
-
jalapeño chillies trimmed3 - 5
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
buttermilk500 g
-
salt½ tsp
-
lime zested (no white pith) and juiced1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 640 g
Sódio
2124.7 mg
Proteína
19.5 g
Energia
1177.2 kJ /
281.4 kcal
Gordura
6.5 g
Fibra
7.9 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
43.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Thai Massaman Curry Paste
25min
Thai beef salad
1h 15min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Pork vindaloo
2h 20min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Jerk chicken with pineapple slaw
5h
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min