Dispositivos e acessórios
Chilli crunch (TM6)
Preparação 10min
Total 30min
270 g
Ingredientes
-
grapeseed oil100 g
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)120 g
-
spring onions/shallots thinly sliced (3mm)20 g
-
garlic thinly sliced (3mm)15 g
-
fresh ginger thinly sliced (3mm)15 g
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
star anise1
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 270 g
Sódio
992.5 mg
Proteína
16.6 g
Energia
5546.1 kJ /
1325.5 kcal
Gordura
121.2 g
Fibra
34.5 g
Gordura saturada
13.7 g
Hidratos de carbono
80.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chilli lovers
18 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Indonesian green spice paste
40min
Indonesian red spice paste
45min
Wakame Butter
5min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Lemon curd
20min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Whey bread with soft cheese (TM6)
13h 15min