
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds toasted, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 256.8 kcal / 1078.4 kJ
- Proteína
- 1.9 g
- Gordura
- 2.7 g
- Hidratos de carbono
- 49.5 g
- Fibra
- 6.3 g
- Gordura saturada
- 0.2 g
- Sódio
- 4.3 mg
Receitas alternativas
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Quark
3h
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min