Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Hidratos de carbono
- 49.5 g
- Gordura
- 2.7 g
- Gordura saturada
- 0.2 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sódio
- 4.3 mg
Receitas alternativas
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Sous-vide Honeyed Figs
1 godz.
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Runny custard
15 min
Browned onions (200 g)
20 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Brandy custard (TM6)
15 min