Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Hidratos de carbono
- 49.5 g
- Gordura
- 2.7 g
- Gordura saturada
- 0.2 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sódio
- 4.3 mg
Receitas alternativas
Stewed prunes
55 min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Cranberry sauce
30min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Caramelised red onion chutney
24h
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Crème anglaise
15 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4h 30min
Lemon curd (TM6)
15 Min
Fruit coulis
10 Min