Dispositivos e acessórios
Black rye bread
Preparação 15min
Total 2h 35min
12 slices
Ingredientes
-
water250 g
-
brown sugar (see Tips)20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar30 g
-
baker's flour plus extra to dust300 g
-
rye flour100 g
-
black cocoa powder (see Tips)30 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
salt1 ¼ tsp
-
water to brush
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
245.3 mg
Proteína
4.7 g
Energia
624.1 kJ /
149.2 kcal
Gordura
2.6 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Black limited edition Thermomix®
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Miso dressing
5min
Seeded bread loaf
3h 20min
Healthy chocolate mousse
10min
Beetroot and horseradish relish
50min
Sourdough potato bread
5h
Chocolate Babka
3h
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4h 25min
Rye seed loaf
28h 10min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Cherry pickin' gelato
4h 35min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min