
Dispositivos e acessórios
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut into quarters7 oz
-
garlic cloves4
-
pancetta cubed2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
carrot diced (approx. 1 carrot)3 oz
-
tomato purée (concentrated)14 oz
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish4 sprigs
-
balsamic vinegar½ oz
-
beef stock paste (see Tip)1 tbsp
-
ground beef16 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
squid ink pasta (see Tip)8 oz
-
cherry tomatoes cut into halves9 oz
-
black lentils canned, drained14 oz
-
grated Parmesan cheese (opcional) to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
649.8 kcal /
2729.1 kJ
Proteína
56.5 g
Gordura
27.4 g
Hidratos de carbono
35.8 g
Fibra
17.3 g
Gordura saturada
9.8 g
Sódio
1522.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix® Noir
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos