Dispositivos e acessórios
Duszone warzywa
Preparação 10min
Total 10min
4 porcje
Ingredientes
-
2 ząbki czosnku
-
10 g oliwy z oliwek
-
300 g kapusty pak choi pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
-
½ łyżeczki soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
339.8 mg
Proteína
1.2 g
Energia
143 kJ /
34.2 kcal
Gordura
2.6 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
2.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
KULINARNE ABC
203 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Mielenie mięsa
35min
Rozdrabnianie parmezanu
5min
Siekanie cebuli
5min
Gotowanie makaronu (TM5, TM6)
20min
Gotowanie jajek
20min
Sorbet owocowy
5min
Piana z białek
5min
Sałatka z makaronu z pstrągiem i warzywami
45min
Szpinak z sezamem i sosem sojowym
25min
Sałatka z soczewicy
45min
Fasola adzuki po prowansalsku
13h
Tagliatelle z marchewki i cukinii
35min