Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze

Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze

4.7 54 avaliações
Preparação 5min
Total 1h 5min
12 portions

Ingredientes

Spiced Butternut Squash Bundt Cake
  • canola oil plus extra to grease
    6 oz
  • butternut squash peeled, diced (½ in.)
    8 oz
  • large eggs
    2
  • sugar
    6 oz
  • brown sugar
    6 oz
  • salt
    1 tsp
  • Chinese five spice powder
    1 tsp
  • baking soda
    1 tsp
  • all-purpose flour
    8 oz
Maple Glaze
  • confectioners sugar
    8 oz
  • maple syrup
    1 ½ oz
  • whole milk
    1 oz
  • unsalted butter
    3 oz
  • salt
    1 pinch

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 257 mg
Proteína 3 g
Energia 1920 kJ / 459 kcal
Gordura 21 g
Fibra 1 g
Gordura saturada 5 g
Hidratos de carbono 66 g

Também pode gostar...