Dispositivos e acessórios
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
Preparação 5min
Total 1h 5min
12 portions
Ingredientes
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
-
canola oil plus extra to grease6 oz
-
butternut squash peeled, diced (½ in.)8 oz
-
large eggs2
-
sugar6 oz
-
brown sugar6 oz
-
salt1 tsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
all-purpose flour8 oz
Maple Glaze
-
confectioners sugar8 oz
-
maple syrup1 ½ oz
-
whole milk1 oz
-
unsalted butter3 oz
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
257 mg
Proteína
3 g
Energia
1920 kJ /
459 kcal
Gordura
21 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
66 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Polvorones - Wedding Cookies
1h 30min
Pumpkin Butter
35min
Two Pound Apple Pie
1h 25min
Honey Almond Coffee Cake
1h
Blueberry Coffee Cake
1h
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1h 20min
Maple Buttermilk Biscuits
25min
Pumpkin Cheesecake
6h 45min
Pumpkin Pancakes with Praline Maple Syrup
35min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min
Banana Bread Maui
1h
Pumpkin Streusel Muffins
25min