Dispositivos e acessórios
Fermented Red Onions
Preparação 30min
Total 84h 30min
1 Total recipe
Ingredientes
-
red onions sliced (approx. ⅛ in.)18 oz
-
2 tsp Himalayan saltsea salt2 tsp
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Sódio
1.2 mg
Proteína
6 g
Energia
836 kJ /
200 kcal
Gordura
1 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fermentation with TM6
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Coconut Butter
5min
Sautéing 10.5 oz Onions
Nenhuma avaliação
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5min
Basil Pesto
10min
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Gluten-Free Rolls
1h 20min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Fruit, Date and Nut Chop
5min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min