Dispositivos e acessórios
Cauliflower with Pea Purée
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed, in pieces1 oz
-
fresh parsley, leaves only6 sprigs
-
garlic cloves divided3
-
paprika1 tsp
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tomato paste½ oz
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fresh thyme leaves only4 sprigs
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extra virgin olive oil½ oz
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dried oregano1 tsp
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salt divided, to taste2 ½ tsp
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ground black pepper⅛ tsp
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head of cauliflower (whole)25 - 28 oz
-
water35 oz
-
frozen green peas10 ½ oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
organic heavy whipping cream½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1167 mg
Proteína
7 g
Energia
736 kJ /
176 kcal
Gordura
11 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
15 g
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