Dispositivos e acessórios
Cauliflower with Pea Purée
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed, in pieces1 oz
-
fresh parsley, leaves only6 sprigs
-
garlic cloves divided3
-
paprika1 tsp
-
tomato paste½ oz
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried oregano1 tsp
-
salt divided, to taste2 ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
head of cauliflower (whole)25 - 28 oz
-
water35 oz
-
frozen green peas10 ½ oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
organic heavy whipping cream½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1167 mg
Proteína
7 g
Energia
736 kJ /
176 kcal
Gordura
11 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sensational Side Dishes
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Purple Cauliflower Soup
25min
Lemon Caper Asparagus
25min
Maple and Mustard Salmon
20min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Lemon Feta Dressing
5min
Caprese Egg White Omelet
20min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Lemony Green Beans
20min