Dispositivos e acessórios
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Preparação 5min
Total 15min
350 g
Ingredientes
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
2299 mg
Proteína
15.1 g
Energia
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Gordura
152 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
79.7 g
Hidratos de carbono
6.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thickening with TM6
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4h 25min
Wonton soup (pork)
45min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Yoghurt with apple and blueberry compote
13h
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h