Dispositivos e acessórios
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Preparação 5min
Total 15min
350 g
Ingredientes
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
2299 mg
Proteína
15.1 g
Energia
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Gordura
152 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
79.7 g
Hidratos de carbono
6.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thickening with TM6
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Celery leaf gremolata
5min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48h 20min
Jasmine rice
40min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4h 25min
Wonton soup (vegetarian)
45min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min