![Turkey breast roulade with apple and sage stuffing Turkey breast roulade with apple and sage stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FF897F71-A8F1-4B2D-AB79-24D24B761BE7/Derivates/E06CCB52-AAAB-4B48-98A4-FC919D524111.jpg)
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Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
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Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Apple sage stuffing
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g butter
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut into eighths
- 8 fresh sage leaves
- 1 tbsp verjuice or white wine vinegar
- 160 g day old bread (approx. 3-4 slices) torn into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Turkey roulade
- 4 turkey breast fillet, skinless
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 700 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2947 kJ / 702 kcal
- Proteína
- 95 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 23 g
- Gordura saturada
- 9.1 g
- Fibra
- 6.2 g
- Sódio
- 1384.1 mg
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