Roast porchetta with fig macadamia stuffing
TM6 TM5

Roast porchetta with fig macadamia stuffing

4.9 (14 avaliações )

Ingredientes

Prepare the cracking

  • 2500 g boneless pork belly (see Tips)
  • sea salt, to sprinkle

Prepare the stuffing

  • 2 eschalots, cut into halves
  • 20 g unsalted butter
  • 100 g pancetta, diced
  • 80 g raw macadamia nuts
  • 100 g dried figs
  • 150 g pork sausage, casing removed
  • 1 tsp fresh rosemary leaves
  • 1 tbsp fresh parsley leaves

Stuffing the pork

  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • olive oil, to drizzle

Nutrição
por 1 portion
Energia
7762 kJ / 1855.2 kcal
Proteína
35.2 g
Hidratos de carbono
11.9 g
Gordura
185 g
Gordura saturada
65.9 g
Fibra
2.4 g
Sódio
346.8 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas