Roast porchetta with fig macadamia stuffing

Roast porchetta with fig macadamia stuffing

4.7 21 avaliações
Preparação 20min
Total 14h
8 portions

Ingredientes

Prepare the cracking
  • boneless pork belly (see Tips)
    2500 g
  • sea salt to sprinkle
Prepare the stuffing
  • eschalots cut into halves
    2
  • unsalted butter
    20 g
  • pancetta diced
    100 g
  • raw macadamia nuts
    80 g
  • dried figs
    100 g
  • pork sausage casing removed
    150 g
  • fresh rosemary leaves
    1 tsp
  • fresh parsley leaves
    1 tbsp
Stuffing the pork
  • sea salt plus extra to season
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • olive oil to drizzle

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Sódio 346.8 mg
Proteína 35.2 g
Energia 7762 kJ / 1855.2 kcal
Gordura 185 g
Fibra 2.4 g
Gordura saturada 65.9 g
Hidratos de carbono 11.9 g

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