Dispositivos e acessórios
Chicken 65 and green chutney
Preparação 25min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
Marinade
-
ground coriander2 tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
cornflour (see Tips)40 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
eggs2
-
limes juice only (approx. 40 g)2
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm) (see Tips)700 g
Green chutney
-
pistachios20 g
-
fresh mint leaves (approx. ½ bunch) (see Tips)20 g
-
fresh coriander stalks and leaves only60 g
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded, if preferred4
-
lemon juice only (approx. 40 g)1
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
water2 - 3 tsp
-
salt½ tsp
Assembly
-
vegetable oil for frying800 g
-
fresh curry leaves20
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
730.2 mg
Proteína
26 g
Energia
2298.5 kJ /
547.2 kcal
Gordura
44.9 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
9.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork vindaloo
2j 20 menit
Beef madras
1j 30 menit
Tandoori chicken
45 menit
Baked masala fish
1j 15 menit
Biryani
1j 25 menit
Rogan josh
1j 35 menit
Lamb dhansak
25j 45 menit
Chicken tikka masala
1j 10 menit
Kuruma iraichchi with coconut roti
1j 40 menit
Chicken korma
45 menit
Bhuna gosht
1j 20 menit
Murgh makhani (Butter chicken)
1j 15 menit