Dispositivos e acessórios
Chicken 65 and green chutney
Preparação 25min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
Marinade
-
ground coriander2 tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
cornflour (see Tips)40 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
eggs2
-
limes juice only (approx. 40 g)2
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm) (see Tips)700 g
Green chutney
-
pistachios20 g
-
fresh mint leaves (approx. ½ bunch) (see Tips)20 g
-
fresh coriander stalks and leaves only60 g
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded, if preferred4
-
lemon juice only (approx. 40 g)1
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
water2 - 3 tsp
-
salt½ tsp
Assembly
-
vegetable oil for frying800 g
-
fresh curry leaves20
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
730.2 mg
Proteína
26 g
Energia
2298.5 kJ /
547.2 kcal
Gordura
44.9 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
9.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Madras curry powder
15min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Coconut lamb curry
2h
Beef madras
1h 30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Rogan josh
1h 35min
Lamb dhansak
25h 45min
Biryani
1h 25min
Bhuna gosht
1h 20min