Dispositivos e acessórios
Bacon with chicken strips
Preparação 5min
Total 15min
250 g
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
bacon cubes50 g
-
chicken thigh fillet or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and patted dry with paper towel250 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 250 g
Sódio
1042.4 mg
Proteína
42.1 g
Energia
2923.3 kJ /
698.7 kcal
Gordura
59.7 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
14.9 g
Hidratos de carbono
0.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Heat Basics: Meat & Seafood
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sautéed prawns
15min
Sautéed chicken strips
15min
Sautéed chicken cubes
15min
Browned pork strips
15min
Browned beef cubes (medium)
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Chicken velouté meal (TM6)
45min