Ramen Noodle Soup

Ramen Noodle Soup

4.2 154 avaliações
Preparação 5min
Total 40min
5 portions

Ingredientes

  • water
    14 oz
  • large eggs organic, pasture-raised
    5
  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger peeled
    1 in.
  • red onions quartered
    4 oz
  • avocado oil
    ½ oz
  • fresh shiitake mushrooms sliced
    4 oz
  • beef broth low sodium
    65 oz
  • white miso paste
    2 oz
  • toasted sesame oil
    1 tsp
  • tamari sauce low sodium
    ½ oz
  • sambal oelek
    1 tsp
    1 tsp Sriracha
  • shirataki noodles e.g. Pasta Zero by Nasoya, drained (see Tip)
    16 oz
  • mixed fresh herbs to serve
  • fresh chilies sliced to serve
  • salt to taste
  • freshly ground black pepper to taste

Nutrição por 1 portion

Energia 183 kcal / 766 kJ
Proteína 13 g
Gordura 10 g
Hidratos de carbono 10 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 3 g
Sódio 2045 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...