
Dispositivos e acessórios
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
Preparação 15min
Total 3h 30min
24 kawałki
Ingredientes
-
200 g kaszy jaglanej
-
wrząca woda do opłukania kaszy
-
400 g wody
-
80 - 100 g ksylitolu
-
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
-
240 - 250 g mleka kokosowego
-
200 g wiórków kokosowych
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
-
70 g mleka
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 kawałek
Sódio
7.8 mg
Proteína
2.2 g
Energia
598.6 kJ /
143.1 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
14.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

NEWSLETTER
10 Receitas
Polónia
Polónia