Dispositivos e acessórios
Kimchi Sauce
Preparação 5min
Total 20min
4 jars
Ingredientes
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
1904 mg
Proteína
6 g
Energia
787 kJ /
188 kcal
Gordura
2 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kuih Cara Berlauk (Savoury Pancake Bites)
Nenhuma avaliação
Soy Milk
1h 35min
Shallot Oil
25min
Kimchi Sauce
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51h 50min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Lemonade
5min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Homemade Soy Milk
35min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Wholemeal Mantou
1h