Dispositivos e acessórios
Chrysanthemum Tofu Soup
Preparação 5min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
421 mg
Proteína
6 g
Energia
414 kJ /
99 kcal
Gordura
3 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Reunion Dishes
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Aglio olio e peperoncino
35min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
2h
Soy Milk (Metric)
1h 35min
Hakka Yam Abacus
20min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Chai Buey
1h 45min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min