Dispositivos e acessórios
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
327 mg
Proteína
5 g
Energia
243 kJ /
58 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All Things Eggs
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Chicken porridge with century egg
30min
Salted Chicken
5h 10min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Teochew Seafood Porridge
45min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min