Dispositivos e acessórios
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
327 mg
Proteína
5 g
Energia
243 kJ /
58 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All Things Eggs
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1h 30min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Mapo tofu
15min
Braised Trotters
1h 10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min