Dispositivos e acessórios
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
327 mg
Proteína
5 g
Energia
243 kJ /
58 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All Things Eggs
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Shallot Oil
25min
XO sauce
1h 50min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Summer seafood soup
45min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Homemade Fish Ball Soup
2h