Dispositivos e acessórios
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
Preparação 15h
Total 9h 15min
4 portions
Ingredientes
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
1 tbsp ground cinnamoncinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)2
-
cloves6
Hong Kong style roasted pork belly
-
salt2 tsp
-
caster sugar1 tbsp
-
pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm1 piece
-
coarse sea salt2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.8 g
Energia
2466.2 kJ /
589.5 kcal
Gordura
55 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese New Year Festive Flavours
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Mock Fin Soup
35min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Sweet and sour pork ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Salted Chicken
5h 10min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min