Kimchi stew

Kimchi stew

4.0 11 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • boiling water
    500 g
  • dried shiitake mushrooms cut into slices
    20 g
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
    1
  • fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds
    1
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled and cut into slices
    2 ½ cm
  • kimchi (see Tips)
    250 g
  • daikon peeled and cut into thin slices (5-10 mm)
    200 g
  • tamari gluten free (see Tips)
    2 tbsp
  • pure maple syrup
    1 tsp
  • firm tofu pressed and cut into squares (see Tips)
    200 g
  • spring onions/shallots cut into slices
    2
  • radishes cut into thin slices
    4
  • sesame seeds
    1 tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 189.1 kcal / 794.2 kJ
Proteína 10.9 g
Gordura 8.4 g
Hidratos de carbono 17.1 g
Fibra 5.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...