Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g boiling water
- 20 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 250 g kimchi (see Tips)
- 200 g daikon, peeled and cut into thin slices (5-10 mm)
- 2 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 200 g firm tofu, pressed and cut into squares (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, cut into slices
- 4 radishes, cut into thin slices
- 1 tbsp sesame seeds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 794.2 kJ / 189.1 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Hidratos de carbono
- 17.1 g
- Gordura
- 8.4 g
- Fibra
- 5.6 g
Receitas alternativas
Sweet and sour tempeh
50 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Aglio olio e peperoncino
35 Min
Soba noodle mee goreng
40 min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Kimchi non-fried rice
1 Std.
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Miso Soup with Vegetables
30 min
Soy milk
24hod. 30min