Dispositivos e acessórios
Chicken and Prawn Siew Mai
Preparação 10min
Total 45min
30 pieces
Ingredientes
-
carrot50 g
-
coriander leaves4 sprigs
-
450 g boneless chicken thighs, mincedminced chicken450 g
-
prawn, raw, medium size, peeled minced150 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tbsp
-
sesame oil10 g
-
ground white pepper½ tsp
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
prawn, raw, medium size, peeled (cut into small cubes)150 g
-
dumpling wrapper (wanton skin)1 packet
-
cooking oil1 tbsp
-
water600 g
-
carrots chopped30 g
-
goji berries10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
327.2 mg
Proteína
5.6 g
Energia
351.7 kJ /
84.1 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
9.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sous-vide Steak
Nenhuma avaliação
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
Nenhuma avaliação
Japanese Bakery Special Custard
2h
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
French vanilla canelé
49h 5min
Beef stock paste
3h
All-Purpose Meat Rub
5min
Homemade "Velvety" Cheese
4h 40min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Basic cheesecake
10h
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Meat feast pizza
1h 30min