Dispositivos e acessórios
Chicken and Prawn Siew Mai
Preparação 10min
Total 45min
30 pieces
Ingredientes
-
carrot50 g
-
coriander leaves4 sprigs
-
450 g boneless chicken thighs, mincedminced chicken450 g
-
prawn, raw, medium size, peeled minced150 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tbsp
-
sesame oil10 g
-
ground white pepper½ tsp
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
prawn, raw, medium size, peeled (cut into small cubes)150 g
-
dumpling wrapper (wanton skin)1 packet
-
cooking oil1 tbsp
-
water600 g
-
carrots chopped30 g
-
goji berries10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
327.2 mg
Proteína
5.6 g
Energia
351.7 kJ /
84.1 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
9.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Salt Bread
2h
Hand Ripped Cabbage
20min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h
Indonesian green spice paste
40min
Cooking White Rice
25min
Potato Gratin
1h 10min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
No fail béchamel
15min
Brazilian Cheese Puffs
20min
Thick and Creamy Custard
15min