Dispositivos e acessórios
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
Preparação 10min
Total 25h
5 portions
Ingredientes
-
garlic cloves5
-
fresh ginger10 g
-
shallots150 g
-
light soy sauce40 g
-
dark soy sauce30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
brown sugar70 g
-
maltose syrup plus extra for brushing1 ½ tbsp
-
pork belly, skinless1000 g
-
maltose syrup3 tbsp
-
water2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
692.9 mg
Proteína
21.3 g
Energia
4848.1 kJ /
1158.7 kcal
Gordura
106.1 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
38.6 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Onsen Eggs
50min
Hand Ripped Cabbage
20min
Char Kway Teow
25min
Chinese Tea Eggs
1h
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Sambal Kangkung
10min