Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
Preparação 30min
Total 5h 35min
8 portions
Ingredientes
Brioche
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
milk240 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
caster sugar50 g
-
sea salt to taste2 - 4 tsp
-
baker's flour560 g
Almond filling
-
blanched almonds100 g
-
salted butter softened and cut into pieces100 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
brown sugar200 g
Assembly
-
salted butter to grease
-
macadamia nuts roughly chopped150 g
-
white chocolate buttons150 g
-
baker's flour to dust
-
icing sugar to dust
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1468.6 mg
Proteína
17.6 g
Energia
4224.5 kJ /
1005.8 kcal
Gordura
62.3 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
28.2 g
Hidratos de carbono
95.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Fudgy chocolate cake
50min
Molten chocolate cake
45min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2h 30min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Cinnamon buns
3h 5min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Cream cheese frosting
5min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min