Dispositivos e acessórios
Baked artichoke dip
Preparação 5min
Total 35min
420 gram
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 g
Sódio
411.2 mg
Proteína
6.5 g
Energia
761.9 kJ /
181 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Smoked salmon mousse
5 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Mango daiquiri
5 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Tzatziki
15 Min
Hot Artichoke Dip
30 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min