Dispositivos e acessórios
Baked artichoke dip
Preparação 5min
Total 35min
420 gram
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 g
Sódio
411.2 mg
Proteína
6.5 g
Energia
761.9 kJ /
181 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pineapple and orange glazed ham
2h
Smoked salmon mousse
5min
Leek and smoked salmon dip
55min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Smashed pea and bean dip
30min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Chunky basil pesto dip
10min
Parmesan gelato
4h 30min
Zingy avocado and lime dip
10min