Dispositivos e acessórios
Tom Yum Paste
Preparação 10min
Total 45min
3 jars
Ingredientes
-
fresh red chillies cut into halves, deseeded15
-
garlic cloves (see tips)5
-
kaffir lime leaves deveined15
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)50 g
-
fresh galangal (lengkuas)40 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
shallots150 g
-
raw sugar3 tbsp
-
shrimp paste (belacan) (opcional)20 g
-
fresh coriander roots included20 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only2
-
dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften15
-
cooking oil50 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
353 mg
Proteína
5 g
Energia
770 kJ /
184 kcal
Gordura
7 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Crispy Ikan Bilis
40min
Toasted Peanuts
20min
Sambal Belacan
10min
Nyonya Spice Paste
15min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Nasi Lemak
45min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Nyonya Spice Paste
15min
Tom Yum Goong
30min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min