Dispositivos e acessórios
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beef tenderloin cut in thin slices350 g
-
salt½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cooking oil50 g
-
garlic cloves cut in thin slices2
-
yellow onion cut in thin slices150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
345 mg
Proteína
27 g
Energia
1321 kJ /
316 kcal
Gordura
21 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate Eid Al-Fitr
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Mee Goreng Mamak
15min
Masala Squid
25min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Tom Yum Goong
30min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min