Dispositivos e acessórios
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
Preparação 5min
Total 1h
1 jar
Ingredientes
-
fresh grated coconut120 g
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften7
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
shallots30 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel¼ tsp
-
cooking oil10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Proteína
19 g
Energia
2782 kJ /
665 kcal
Gordura
51 g
Fibra
11 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Peranakan Snack Delight
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Sambal Belacan
10min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Nyonya Spice Paste
15min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Homemade Pandan Kaya
55min