Dispositivos e acessórios
Bee Sheet Cake with Frosting
Preparação 30min
Total 1h 25min
24 pieces
Ingredientes
Cake
-
large eggs5
-
sugar6 oz
-
lemon1
-
all-purpose flour13 ½ oz
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
baking powder1 tbsp
-
whole milk8 oz
-
sunflower oil7 oz
Frosting
-
cream cheese diced, room temperature16 oz
-
plain yogurt2 ½ oz
-
sugar4 oz
Melting Chocolate
-
dark chocolate in pieces3 ½ oz
-
sunflower oil1 tsp
-
canned apricot halves, drained, (approx. 17 oz net weight)24
-
sliced almonds2 oz
-
candy (opcional) sugar eyes48
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
0.1 mg
Proteína
3.6 g
Energia
875.5 kJ /
209.3 kcal
Gordura
13.4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
4.4 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kid's Corner - I want to be a chef
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Buttercream Frosting
5min
Chocolate Icing (Ganache)
20min
Sugar Glaze
5min
Chocolate Chip Cookies
50min
Chocolate Chip Muffins
1h
Candy Cane Cookies
1h 45min
Coconut and Raspberry Cupcakes
1h 40min
Butter Cookies
50min
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25min
Smores Cupcakes
1h 40min
Vanilla Madeleines
1h 30min
Oatmeal Raisin Cookies
50min