Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
TM6

Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki

5.0 ( 34 avaliações )

Ingredientes

  • 25 g oleju
    ou 25 g oliwy z oliwek
  • 200 g papryk, różnokolorowych bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm)
  • 100 g czerwonej cebuli pokrojonej w 0,5 cm piórka
  • 150 g marchewki pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)

Nutrição
por 100 g
Energia
79.1 kcal / 330.8 kJ
Proteína
1 g
Gordura
5.7 g
Hidratos de carbono
7.3 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
0.8 g
Sódio
25.2 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas