Dispositivos e acessórios
Vegetable and herb seasoning
Preparação 10min
Total 4h
100 g
Ingredientes
-
sea salt45 g
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (3 cm)200 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
mixed fresh herbs of choice; stalks, roots and leaves (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
wakame flakes2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
17579.3 mg
Proteína
10.3 g
Energia
1074.3 kJ /
256.8 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
16.9 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
53.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Spiralized Pear Chocolate Bowl
30min
Tzatziki
Nenhuma avaliação
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 40min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55min
Black Tahini
20min
Baffad Masala
Nenhuma avaliação
Quince tart
1h 10min
Turmeric Dressing
10min
Cherry Lime Pops
4h 10min
Tuna empanada
1h 20min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2h 40min