Dispositivos e acessórios
Classic Flammkuchen
Preparação 15min
Total 1h
16 pieces
Ingredientes
Dough
-
baker's flour250 g
-
water120 g
-
olive oil30 g
-
salt½ tsp
Topping
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
sour cream200 g
-
ham cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh chives finely chopped for garnishing1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
208.1 mg
Proteína
3.7 g
Energia
546.3 kJ /
130.1 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
11.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oktoberfest
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45 phút
Easy brioche
1h 50 phút
Rustic beef tarts
1h
Fry bread
35 phút
Focaccia
2h 5 phút
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1h 10 phút
Obatzter (cheese spread)
10 phút
Crispy bread with tapenade
45 phút
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5 phút
Roast beef and mushroom pizza
1h 40 phút
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 phút
Asparagus tart with sour cream pastry
2h