Dispositivos e acessórios
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
Preparação 30min
Total 24h 55min
6 portions
Ingredientes
-
white rice100 g
-
water for soaking
-
dried mung beans (see Tips)100 g
Nuoc cham dressing
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
fish sauce60 g
-
white vinegar60 g
-
unsweetened coconut water125 g
-
caster sugar2 tbsp
-
lime juice2 tbsp
Pork and prawn filling
-
water500 g
-
boneless skinless pork belly200 - 250 g
-
peeled raw prawns150 g
-
salt1 pinch
Crêpes
-
water300 g
-
ground turmeric½ tsp
-
coconut cream50 g
-
oil for frying
-
brown onion cut into slices½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices4
-
fresh bean sprouts200 g
-
lettuce leaves6 - 8
-
fresh coriander leaves to serve
-
fresh mint leaves to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
910.8 mg
Proteína
19.3 g
Energia
1351.3 kJ /
321.7 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
32.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Mushroom stock paste
1h 35min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Master stock chicken
1h 30min
Asian cucumber salad
10min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min