Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g varză kale
- 80 g piept de pui dezosat, cu sau fără piele, tăiat cuburi (1 cm)
- 1 linguriță ulei de floarea soarelui
- 50 g ciuperci proaspete, feliate (3 mm)
-
50
g brânză Cheddar, rasă
ou 50 g mozarella, rasă - 4 ouă mari (63-73 g)
- ¼ - ½ linguriță sare de mare fină, după gust
- 2 prize piper negru măcinat
- 20 g unt
- Nutrição
- por 1 bucată
- Energia
- 206 kJ / 49 kcal
- Proteína
- 3.9 g
- Hidratos de carbono
- 0.1 g
- Gordura
- 3.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Ochiuri la aburi
15min
Iaurt simplu, la Varoma
12h
Ouă fierte
20min
Miel cu legume, la aburi
1 Std. 30 Min
Ruladă cu 3 feluri de carne
2h 5min
Scones cu Camembert și struguri
40 Min
Fasole verde sous-vide
1h 20min
Crevete proaspete sous-vide
Nenhuma avaliação
Omletă spaniolă cu ardei roșu și tapenada
55 Min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1h 15 min
Iaurt de băut Stracciatella
12h
Mini tarte cu fructe și nuci tocate cu topping de bezea
55 Min