Dispositivos e acessórios
Coconut Yoghurt
Preparação 10min
Total 19h 15min
6 portions
Ingredientes
-
canned coconut milk (see Tips)400 g
-
canned coconut cream (see Tips)400 g
-
arrowroot starch3 tsp
-
agar agar3 tsp
-
pure maple syrup2 tbsp
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
-
water250 g
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
29.1 mg
Proteína
2 g
Energia
1133.8 kJ /
270 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
20.9 g
Hidratos de carbono
9.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade Yoghurt
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Nut and seed butter
10min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Cooked mayonnaise
5min
Turkey roulade with peaches and apricots
2h 10min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
LSA
5min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Creamy coconut yoghurt
18h
Spicy peach and mango chutney
45min
Cashew Milk (Metric)
5min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min