Dispositivos e acessórios
Steamed ginger pudding
Preparação 15min
Total 3h 5min
4 portions
Ingredientes
-
vegan butter for greasing (see Tips)
-
stem ginger (approx. 20 g)2 pieces
-
pitted dates150 g
-
filtered water2600 g
-
coconut sugar80 g
-
plant-based milk of choice180 g
-
wholemeal plain flour150 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
cream or custard, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.8 g
Energia
2101.8 kJ /
500.4 kcal
Gordura
18 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
76 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Caramelised red onion chutney
24h
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Apple and ginger paste
6h 15min
Date and nut loaf
1h 20min
Jamaican style ginger cake
1h 20min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Steamed ginger puddings
40min
Quince paste
4h 10min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Spiced tomato chutney
30min
Citrus marmalade
2h 20min