Dispositivos e acessórios
Everyday Indian curry paste
Preparação 10min
Total 30min
1150 g
Ingredientes
-
cumin seeds30 g
-
dried bay leaves2 - 3
-
coriander seeds30 g
-
whole cloves1 tsp
-
black cardamom pods12
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground turmeric2 tsp
-
brown onions (approx. 700 g), cut into quarters5
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves (optional)2
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
ghee (see Tips)40 g
-
canola oil40 g
-
fresh curry leaves30
-
canned whole tomatoes800 g
-
brown sugar1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1150 g
Sódio
4198.9 mg
Proteína
34.67 g
Energia
6829 kJ /
1625 kcal
Gordura
109.85 g
Fibra
65.65 g
Gordura saturada
32.9 g
Hidratos de carbono
119.44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb saag
1h 30min
Garam masala
10min
Onion bhaji
45min
Tarka dal
30min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Potato karakari
50min
Rava payasam
50min
Achari paneer murgh
1h 5min
Samosas
1h 35min
Sabji (vegetable) curry
30min