Dispositivos e acessórios
Moroccan Zaalouk
Preparação 30min
Total 1h 5min
8 portions
Ingredientes
-
eggplant charred (approx. 2 lg)12 - 14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
garlic cloves3
-
canned diced tomatoes drained14 ½ oz
-
paprika1 ½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
parsley leaves to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 portions
Sódio
2734 mg
Proteína
7 g
Energia
1356 kJ /
324 kcal
Gordura
17 g
Fibra
17 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dips, Spreads and Butters
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
'Qamar el-din' juice
5min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Chicken pastilla
1h 10min
Baba Ghanoush
1h 30min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Moroccan Mint Tea
25min