Dispositivos e acessórios
Almond briouats with honey and sesame seeds
Preparação 1h
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
Almond paste filling
-
blanched almond250 g
-
sugar80 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt1 pinch
-
butter, unsalted softened30 g
-
orange flower water1 tbsp
Folding and frying briouats
-
filo pastry cut in strips (36 cm x 6 cm)250 g
-
unsalted butter melted50 g
-
egg yolk lightly whisked1
-
vegetable oil for frying
-
honey300 g
-
orange flower water½ tbsp
-
sesame seeds, toasted2 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 pieces
Proteína
2 g
Energia
494 kJ /
118 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan Street Food
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Spinach Fatayers
2h
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Melon Granita
4h
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Chicken Pastilla
1h 25min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2h
Passion Fruit Soufflé
35min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Mango, Passionfruit and Lime Cheesecake
5h 35min