Dispositivos e acessórios
Almond briouats with honey and sesame seeds
Preparação 1h
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
Almond paste filling
-
blanched almond250 g
-
sugar80 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt1 pinch
-
butter, unsalted softened30 g
-
orange flower water1 tbsp
Folding and frying briouats
-
filo pastry cut in strips (36 cm x 6 cm)250 g
-
unsalted butter melted50 g
-
egg yolk lightly whisked1
-
vegetable oil for frying
-
honey300 g
-
orange flower water½ tbsp
-
sesame seeds, toasted2 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 pieces
Proteína
2 g
Energia
494 kJ /
118 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan Street Food
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lassi
5min
Egg-Free Mayonnaise
10min
Caramel Flan (No-Bake)
3h 15min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Kreem-B-Tween
14h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min
Gazelle horns
1h
Speedy Bassara
25min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Prune Jam
55min