Dispositivos e acessórios
Salmon tartare
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
560 kJ /
134 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Tiramisu
5h 20min
Salmon Tartare
25min
Asparagus cream soup
30min
Guacamole
10min
Yoghurt dressing
5min
Cream cheese spread with radishes
5min
Chopped vegetable salad
10min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Steak tartare
30min
Mango and cayenne juice
15min
Creamy courgette soup
25min