Dispositivos e acessórios
Almond Pulp Galette with Tomatoes
Preparação 40min
Total 1h 50min
12 slices
Ingredientes
Dough
-
all-purpose flour5 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)4 oz
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, frozen2 ½ oz
-
large egg1
-
ice water as needed2 - 3 tbsp
-
lemon1
Herbed Cheese Filling
-
6 oz ricotta cheese, crumbledgoat cheese crumbled6 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
mixed dried herbs thyme, rosemary, chives1 tbsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Roasted Tomatoes
-
heirloom cherry tomatoes16 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to brush1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Assembly
-
everything bagel seasoning (see Tip)
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
348 mg
Proteína
10 g
Energia
925 kJ /
221 kcal
Gordura
14 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holidays at Home
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
No Waste
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Golden Beet Gazpacho
50min
Whole Wheat Focaccia Pizza Dough
2h 15min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Creamy Pea Soup
40min
Basic Quinoa
35min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Pan de Muerto
4h
California Stuffed Artichokes
55min
Lentil Hummus
10min
Sourdough Starter Discard Scones
30min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min