![Baked spinach and eggs Baked spinach and eggs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2E66FC4C-A63E-4EC7-87E1-E7F46F481B4F/Derivates/E40EF44F-B184-4E04-A64A-D8B3487EDDB9.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g frozen spinach leaves, defrosted
- 50 g hard cheese, for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 50 g flour
- 500 g milk
- 30 g butter
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 6 eggs
- Nutrição
- por 6 portions
- Energia
- 7961 kJ / 1905 kcal
- Proteína
- 87 g
- Hidratos de carbono
- 69 g
- Gordura
- 141 g
- Gordura saturada
- 52.8 g
- Fibra
- 12.5 g
- Sódio
- 3711 mg
Receitas alternativas
Creamy mushroom soup
20 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Apple cake
1 Std.
Boiled eggs
20 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 Min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Hot and sour soup
20 Min
Stir-fried vegetables
10 Min