Dispositivos e acessórios
Baked spinach and eggs
Preparação 20min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
frozen spinach leaves defrosted500 g
-
hard cheese for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
flour50 g
-
milk500 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 portions
Sódio
3711 mg
Proteína
87 g
Energia
7961 kJ /
1905 kcal
Gordura
141 g
Fibra
12.5 g
Gordura saturada
52.8 g
Hidratos de carbono
69 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy mushroom soup
20min
Baked spinach and eggs
35min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Trout with hollandaise sauce
50min
Stuffed vegetables
1h 20min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Apple cake
1h
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min