Dispositivos e acessórios
Turkey rissoles and kale slaw
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Dressing
-
fresh flat-leaf parsley stems and leaves5 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Kale slaw
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
red onion40 g
-
red cabbage cut into pieces150 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
kale stalks removed and shredded4 leaves
Turkey rissoles
-
red onion40 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
eschalot1
-
turkey mince500 g
-
red curry paste1 tbsp
-
egg1
-
extra virgin olive oil to fry
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
571.2 mg
Proteína
31.3 g
Energia
1450.7 kJ /
345.4 kcal
Gordura
19.9 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sam Wood
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb and feta meatballs
30min
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Coconut poached chicken salad
45min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Quick turkey taco bowl
15min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chicken meatballs with coconut rice
35min