Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Coq au vin
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp sea salt
- ground black pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Mashed potato
- 1000 g floury potatoes, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 350 g milk
- 30 g butter, cut into pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4652 kJ / 1111.9 kcal
- Proteína
- 59 g
- Hidratos de carbono
- 114.6 g
- Gordura
- 44.5 g
- Gordura saturada
- 18 g
- Fibra
- 14.7 g
- Sódio
- 2036.9 mg
Receitas alternativas
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Chicken and risoni bake
1h 15 min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Lamb sausage ragu
30 min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Family chicken galette
1h 55min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min