Dispositivos e acessórios
Pesto spaghetti with roast pumpkin
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil50 g
-
pumpkin cut into pieces (2-3 cm)400 - 450 g
-
Parmesan cheese50 g
-
fresh basil leaves40 g
-
fresh baby spinach100 g
-
lemon juice only1
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
water1500 g
-
cherry tomatoes (approx. 1 punnet), cut into halves200 g
-
asparagus trimmed and cut into thirds1 bunch
-
dried spaghetti (wholemeal or spelt)220 g
-
rocket (approx. 60 g), to serve
-
walnuts (approx. 40 g), roughly broken1 - 2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
281.8 mg
Proteína
18.3 g
Energia
2097.8 kJ /
499.5 kcal
Gordura
25.2 g
Fibra
12.4 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Soba noodle and tofu salad
35min
Satay noodle salad
35min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Soba noodle mee goreng
40min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Lentil bolognese
30min