Dispositivos e acessórios
Cranberry Mung Bean Cake
Preparação 15min
Total 4h 55min
10 portions
Ingredientes
-
mung beans, yellow, dried, split7 oz
-
dried cranberries2 oz
-
water35 oz
-
non-stick spray oil to grease
-
butter2 oz
-
½ oz brown sugar, powderrock sugar powder½ oz
-
1 ½ oz brown rice syrupmaltose syrup1 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
69 mg
Proteína
0 g
Energia
318 kJ /
76 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hawaiian Mochi Cake
1h 45min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Steamed Red Bean Rice Cake
1h 10min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Honey Almond Coffee Cake
1h
Mango Lassi
10min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Eggplant Sauté
30min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Cranberry Almond Cookies
1h 20min