Dispositivos e acessórios
Cranberry Mung Bean Cake
Preparação 15min
Total 4h 55min
10 portions
Ingredientes
-
mung beans, yellow, dried, split7 oz
-
dried cranberries2 oz
-
water35 oz
-
non-stick spray oil to grease
-
butter2 oz
-
½ oz brown sugar, powderrock sugar powder½ oz
-
1 ½ oz brown rice syrupmaltose syrup1 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
69 mg
Proteína
0 g
Energia
318 kJ /
76 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Soy milk and Mantou buns
6h
Sesame Crème
10min
Buddha's Delight
55min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35min
Herbed Spiral Rolls
35min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Red bean ice cream
29h 50min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min