Dispositivos e acessórios
Mushroom Meat Sauce
Preparação 5min
Total 50min
5 jars
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
2018 mg
Proteína
41 g
Energia
1477 kJ /
353 kcal
Gordura
50 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Homemade Soy Milk
35min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1h 30min
Black sesame cream soup
15min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Browning Pork Strips
15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Mapo tofu
15min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Salted Chicken
5h 10min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h