Dispositivos e acessórios
Mushroom Meat Sauce
Preparação 5min
Total 50min
5 jars
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
2018 mg
Proteína
41 g
Energia
1477 kJ /
353 kcal
Gordura
50 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Yu Sang
1 Std.
Hot and Sour Pineapple Rice
1 Std. 15 Min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 Std.
Mushroom Meat Sauce
50 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Braised Eggs
Keine Bewertungen