Fried Chives Pockets
TM6 TM5

Fried Chives Pockets

5.0 (2 avaliações )

Ingredientes

Dough

  • 230 g plain flour
  • 120 - 130 g water
  • 10 g cooking oil
  • ¼ tsp salt

Chive fillings

  • 2 eggs
  • 15 g cooking oil
  • 20 g dried shrimp, small size, rinsed, toasted
  • 300 g Chinese chives, cut in small pieces, approx. 0.5 cm
  • 30 g sesame oil, untoasted
  • 10 g oyster sauce
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 1 pinch Chinese five spice powder
  • 1 tsp salt

Assembly

  • cooking oil, for frying

Nutrição
por 1 piece
Energia
1123 kJ / 269 kcal
Proteína
10 g
Hidratos de carbono
32 g
Gordura
12 g
Gordura saturada
2 g
Fibra
2 g
Sódio
512 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas